Jahodový koláč ze Skyru
- STOB recept
- Autor: Hanka Malkova
- Porce: 8.00
- Doba přípravy (min.): 60
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ovesné vločky jemné Emco | 130 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Džem průměr | 40 |
Jahody | 200 |
Můj Skyr Milko bílý | 140 |
Můj Skyr Milko malina | 140 |
Vejce celé (syrové) | 100 |
Puding průměr (prášek) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 4748 kJ
Bílkoviny (g): 68,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 160
SAFA (g): 7
Cukry (g): 62
Vláknina (g): 14
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 594 kJ
Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 20 SAFA (g): 0.9 Cukry (g): 7.8 Vláknina (g): 1.8 Sůl (g): 0.1
Dochucovadla:
hmotnost hotového pokrmu 840 g, energetická hodnota na 100 g 570 kJ
Postup přípravy
Fotografie
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se
11. 06. 2018 06:03
16. 06. 2018 02:10
nevzdavatse