TOPlist


Databáze potravin

Můj Skyr Milko bílý

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 283 kJ
  • Bílkoviny: 12 g
  • Tuky: 0.3 g
  • Sacharidy: 4 g
  • SAFA: 0.2 g
  • Cukry: 4 g
  • Vláknina: 0.2 g
  • Sůl: 0.08 g
Jogurty jsou zdrojem dobře stravitelných bílkovin a mléčného tuku. Mléčného cukru (laktózy) obsahují menší množství, část je díky mikroorganismům přeměněna na kyselinu mléčnou. Dále jsou mléčné výrobky zdrojem vitaminů a minerálních látek, nejcennější je obsah dobře využitelného vápníku. Výhodou jogurtů je také přítomnost bakterií, které působí příznivě na střevní mikroflóru. Skyr obsahuje díky své specifické výrobě více bílkovin než běžný jogurt, tento jogurt navíc neobsahuje téměř žádný tuk, můžete ho proto pravidelně zařazovat do jídelníčku i při redukční dietě.

Náhrada

Tento jogurt můžete zařazovat do jídelníčku.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma