TOPlist


Databáze potravin

Databáze potravin

Tvorba databáze potravin byla v roce 2017 finančně podpořena grantem hlavního města Prahy (DOT/04/03/006275/2017).

Maso, drůbež, ryby, uzeniny / Ryby

Hodnoty potravin jsou uvedeny pro 100 g. V této kategorii je 65 položek.

Tip: najeďte myší na barevné kolečko pro podrobnější informaci

Energie
[kJ]
Bíl
[g]
Tuk
[g]
Sach
[g]
SAFA
[g]
Cukr
[g]
Vlák
[g]
Sůl
[g]
Ryba netučná průměr (syrová, nesolená) 350 19 1 0 0 0 0 0.2
Ryba středně tučná průměr (syrová, nesolená) 530 18 6 0 2 0 0 0.2
Ryba tučná průměr (syrová, nesolená) 850 22 12 0 3 0 0 0.2
Mořské plody průměr (syrové) 310 13 1 3 0 0 0 0.6
Amur (syrový) 420 17 4 0 1 0 0 0.1
Butterfish (syrová) 610 17 8 0 2 0 0 0.2
Candát (syrový) 350 19 1 0 0 0 0 0.2
Garnáti (syroví) 370 18 2 0 1 0 0 0.3
Halibut (syrový) 500 21 4 0 1 0 0 0.2
Hejk (syrový) 380 16 3 0 1 0 0 0.2
Herink (syrový) 820 16 14 0 4 0 0 0.2
Humr (syrový) 350 18 1 0 0 0 0 0.8
Chobotnice (syrová) 330 15 1 2 0 0 0 0.5
Jeseter (syrový) 440 16 4 0 1 0 0 0.1
Kalamáry (syrové) 390 16 1 3 0 0 0 0.5
Kapr (syrový) 530 18 6 0 2 0 0 0.1
Kapr dušený (nesolený) 760 18 12 0 2 0 0 0.1
Kapr dušený (solený) 760 18 12 0 2 0 0 0.7
Kapr pečený (nesolený) 790 19 13 0 2 0 0 0.1
Kapr pečený (solený) 790 19 13 0 2 0 0 0.8
Kapr smažený (nesolený) 900 18 16 0 3 0 0 0.1
Kapr smažený (solený) 900 18 16 0 3 0 0 0.8
Kapr jikry a mlíčí (syrové) 1150 13 25 0 6 0 0 0.1
Kapr vnitřnosti (syrové) 1300 9 31 0 9 0 0 0.1
Krab (syrový) 400 19 2 0 1 0 0 0.6
Krevety (syrové) 390 18 2 1 1 0 0 0.3
Langusta (syrová) 310 15 1 0 0 0 0 0.2
Lín (syrový) 330 18 1 0 0 0 0 0.1
Losos průměr (syrový) 850 22 12 0 3 0 0 0.1
Losos filet bez kůže (syrový) 640 22 8 0 1 0 0 0.1
Losos filet s kůží (syrový) 933 18 17 0 1 0 0 0.2
Makrela (syrová) 750 18 12 0 3 0 0 0.2
Mečoun (syrový) 500 19 5 0 1 0 0 0.2
Mořský ďas (syrový) 320 14 2 0 1 0 0 0.2
Mořský jazyk (syrový) 340 18 1 0 0 0 0 0.2
Mušle (syrové) 310 13 1 3 0 0 0 0.9
Okoun (syrový) 420 19 3 0 1 0 0 0.2
Oliheň (syrová) 390 16 1 3 0 0 0 0.1
Pangasius (syrový) 390 17 1 4 0 0 0 0.1
Platýz (syrový) 340 18 1 0 0 0 0 0.2
Pražma (Mořan) (syrová) 670 19 9 0 2 0 0 0.1
Pstruh (syrový) 600 18 7 0 2 0 0 0.1
Rak (syrový) 270 13 1 0 0 0 0 0.2
Sardel (Ančovička) (syrová) 840 20 13 0 3 0 0 0.2
Sardinka (syrová) 660 20 9 0 3 0 0 0.3
Sépie (syrová) 320 16 1 1 0 0 0 0.5
Slávky (syrové) 220 11 1 0 0 0 0 0.7
Sleď (syrový) 700 18 10 0 3 0 0 0.2
Sumec (syrový) 500 16 6 0 2 0 0 0.1
Škeble (syrové) 290 12 1 2 0 0 0 0.8
Štika (syrová) 360 19 1 0 0 0 0 0.1
Štika mořská (Štikozubec) (syrový) 260 13 1 0 0 0 0 0.4
Štika mořská dušená (nesolená) 300 15 1 0 0 0 0 0.4
Štika mořská dušená (solená) 300 15 1 0 0 0 0 0.8
Štika mořská pečená (nesolená) 300 15 1 0 0 0 0 0.4
Štika mořská pečená (solená) 300 15 1 0 0 0 0 1
Štika mořská smažená (nesolená) 520 16 7 0 2 0 0 0.6
Štika mořská smažená (solená) 520 16 7 0 2 0 0 1
Tilápie 270 14 1 0 0 0 0 0.1
Tolstolobik (syrový) 770 16 14 0 3 0 0 0.1
Treska (syrová) 340 18 1 0 0 0 0 0.2
Tuňák (syrový) 600 23 6 0 1 0 0 0.1
Úhoř (syrový) 1000 19 17 0 5 0 0 0.1
Ústřice (syrové) 280 7 2 5 1 0 0 0.3
Žralok (syrový) 550 21 5 0 1 0 0 0.2

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma