TOPlist


Databáze potravin

Databáze potravin

Tvorba databáze potravin byla v roce 2017 finančně podpořena grantem hlavního města Prahy (DOT/04/03/006275/2017).

Restaurace, jídelny / Předkrmy, jídla k pivu, malé saláty

Hodnoty potravin jsou uvedeny pro 100 g. V této kategorii je 15 položek.

Tip: najeďte myší na barevné kolečko pro podrobnější informaci

Energie
[kJ]
Bíl
[g]
Tuk
[g]
Sach
[g]
SAFA
[g]
Cukr
[g]
Vlák
[g]
Sůl
[g]
Carpaccio z hovězí svíčkové 1050 24 17 0 6 0 1 0.8
Nakládaný hermelín 1450 19 29 1 16 1 1 0.8
Paštika z kachních jater 1920 11 44 5 20 1 1 0.8
Tatarák z hovězí svíčkové 660 17 8 2 3 0 1 0.8
Tatarák z lososa 980 22 15 0 3 0 1 0.8
Tlačenka s octem a cibulí 1100 15 21 5 10 1 1 0.8
Topinky s masovou směsí 1500 8 20 36 10 2 1 0.8
Utopenec 730 9 14 4 7 1 1 0.8
Uzený matjes s cibulkou 1140 6 27 0 7 0 1 0.8
Caprese salát 450 5 9 3 4 2 1 0.8
Okurkový salát 210 1 0 11 0 1 1 0.8
Rajčatový salát 240 1 2 8 1 3 2 0.8
Šopský salát malý 380 3 5 7 1 3 2 0.8
Tzatziki 310 9 4 2 2 1 1 0.8
Zelný salát 240 1 2 8 1 4 2 0.8

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma