TOPlist


Databáze potravin

Databáze potravin

Tvorba databáze potravin byla v roce 2017 finančně podpořena grantem hlavního města Prahy (DOT/04/03/006275/2017).

Ochucovadla, přísady, sladidla / Přísady na vaření a pečení

Hodnoty potravin jsou uvedeny pro 100 g. V této kategorii je 53 položek.

Tip: najeďte myší na barevné kolečko pro podrobnější informaci

Energie
[kJ]
Bíl
[g]
Tuk
[g]
Sach
[g]
SAFA
[g]
Cukr
[g]
Vlák
[g]
Sůl
[g]
Cukr moučka 1690 0 0 100 0 100 0 0
Cukr s mandlovou příchutí Vitana 1680 0 0 99 0 99 0 0
Cukr skořicový 1640 0 0 95 0 90 0 0
Cukr vanilinový 1687 0 0 98 0 98 0 0
Cukr vanilkový 1675 0 0 97 0 95 0 0
Cukrárenské želé (hotový výrobek) 250 0 0 15 0 14 0 0
Dortové želé (hotový výrobek) 270 0 0 16 0 16 0 0
Droždí čerstvé lisované 400 13 1 9 1 0 6 0
Droždí sušené 1660 48 6 36 1 0 24 3.8
Fondán bílá potahovací hmota Dr. Oetker 1676 0 6 87 4 85 1 0.1
Granko (v suchém stavu) 1610 5 3 81 2 78 7 0.3
Granko Exclusive (v suchém stavu) 1660 7 5 78 2 65 11 0.6
Gustin kukuřičný škrob 1513 1 1 88 0 0 0 0.2
Hotová jíška (v suchém stavu) 2400 6 40 46 30 0 3 0
Kakao Holandské (v suchém stavu) 1790 24 16 45 10 3 30 0.1
Kakao Holandské se sníženým obsahem tuku (v suchém stavu) 1640 23 12 46 7 3 30 0.9
Kakaové boby nepražené 2370 12 54 6 33 1 23 0.2
Karob 930 5 1 49 0 40 40 0.1
Kvas pšenično-žitný 870 6 1 42 0 2 4 1.1
Kypřící prášek do pečiva 390 0 0 23 0 1 0 0
Kypřící prášek do perníku 690 2 2 35 1 1 0 34.1
Kypřící prášek s vinným kamenem 950 0 0 54 0 0 0 15.6
Marcipán Dr. Oetker 1799 7 21 53 2 49 4 0.1
Natura kukuřičný škrob 1513 1 1 88 0 0 0 0.2
Naturamyl bramborový škrob 1360 1 0 80 0 0 0 0.4
Orion Kakao na vaření (v suchém stavu) 1250 23 11 26 6 1 32 0.2
Perličky stříbrné Dr. Oetker 1550 1 0 91 0 81 0 0
Perník na strouhání 1545 9 2 77 2 23 3 0.1
Poleva čokoládová příchuť v prášku Dr. Oetker (hotový výrobek) 1270 1 0 73 0 68 2 0
Poleva kakaová Vitana (v suchém stavu) 1611 2 1 90 1 83 2 0
Poleva mléčná Dr. Oetker 2572 4 46 46 37 45 1 0.2
Poleva s citrónovou příchutí Vitana (v suchém stavu) 1611 0 0 95 0 87 0 0
Poleva světlá Dr. Oetker 2550 3 44 51 27 53 0 0.1
Poleva tmavá Dr. Oetker 2474 3 43 47 35 42 2 0.2
Poleva v prášku citrónová příchuť Dr. Oetker (hotový výrobek) 1292 0 0 75 0 70 0 0
Pudinkový prášek 1450 1 0 86 0 0 0 0
Rezistentní škrob Hi-Maize 550 1 1 31 0 0 56 0.1
Smeta-fix ztužovač šlehačky 1608 0 0 94 0 43 0 0.1
Solamyl bramborový škrob 1367 0 0 80 0 0 0 0.3
Strouhanka 1500 9 1 77 0 4 3 1.9
Sypká směs k zahušťování Bez lepku Knorr 1557 1 0 90 0 26 0 0
Šlehačka v prášku Dr. Oetker 672 3 8 19 7 16 0 0.1
Tapioca perly 1498 0 0 89 0 3 1 0
Topping čokoládový 1330 2 3 70 2 58 2 0.2
Topping jahodový 1240 0 0 70 0 63 1 0
Vitana želatina na nepečený dort (v suchém stavu) 1610 19 0 77 0 66 0 0.2
Vývar masový 100 1 2 0 1 0 0 0.2
Vývar zeleninový 20 0 0 1 0 1 0 0
Zdobení pestré Dr. Oetker 1696 0 1 97 1 91 0 0
Zdobení tmavé Dr. Oetker 1696 5 10 72 6 68 2 0.2
Želatina (v suchém stavu) 1440 86 0 0 0 0 0 0.2
Želatina v prášku (v suchém stavu) 1500 88 0 0 0 0 0 0.2
Želatinový ztužovač (v suchém stavu) 1608 17 0 79 0 65 0 0.2

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma