TOPlist


Databáze potravin

Kakao Holandské se sníženým obsahem tuku (v suchém stavu)

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 1640 kJ
  • Bílkoviny: 23 g
  • Tuky: 12 g
  • Sacharidy: 46 g
  • SAFA: 7 g
  • Cukry: 3 g
  • Vláknina: 30 g
  • Sůl: 0.88 g
Kakao se sníženým obsahem tuku obsahuje stále ještě poměrně vysoké množství tuku. Jedná se o tuk bohatý na nasycené mastné kyseliny, velkou část však tvoří kyselina stearová, která nemá negativní vliv na kardiovaskulární systém. Dále kakao obsahuje bílkoviny a větší množství sacharidů. Kakao obsahuje i některé příznivě působící látky, energetická hodnota je však poměrně vysoká, proto kakao používejte jen v malém množství.

Náhrada

Vhodnější je vybírat výrobky s nižším obsahem sacharidů, například holandské kakao Avita nebo kakao na vaření Orion.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma