TOPlist


Databáze potravin

Kakao Holandské (v suchém stavu)

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 1790 kJ
  • Bílkoviny: 24 g
  • Tuky: 16 g
  • Sacharidy: 45 g
  • SAFA: 10 g
  • Cukry: 3 g
  • Vláknina: 30 g
  • Sůl: 0.11 g
Kakao obsahuje poměrně vysoké množství tuku. Jedná se o tuk bohatý na nasycené mastné kyseliny, velkou část však tvoří kyselina stearová, která nemá negativní vliv na kardiovaskulární systém. Dále kakao obsahuje bílkoviny a větší množství sacharidů. Kakao obsahuje i některé příznivě působící látky, energetická hodnota je však poměrně vysoká, proto kakao používejte jen v malém množství.

Náhrada

Vhodnější je kakao se sníženým obsahem tuku, i to však obsahuje tuku poměrně vysoké množství.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma