TOPlist


Databáze potravin

Pstruh (syrový)

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 600 kJ
  • Bílkoviny: 18 g
  • Tuky: 7 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 2 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 0.1 g
Jedná se o sladkovodní rybu pocházející většinou z umělého chovu. Ryby je obecně vhodné zařazovat do jídelníčku, jsou zdrojem hodnotných lehce stravitelných bílkovin, zdraví prospěšných tuků, minerálních látek a vitaminů. Pstruh obsahuje přijatelné množství tuku a můžete ho zařazovat do jídelníčku.

Náhrada

Do jídelníčku zařazujte občas i tučnější mořské ryby, které obsahují zdraví prospěšné omega 3 mastné kyseliny.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma