- Autor: Ivana Smejkalova
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůta bez kůže průměr | 500 |
Brokolice | 500 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vločky ovesné | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Energetická hodnota celkem: 6891 kJ
Bílkoviny (g): 144,
Tuky (g): 78,
Sacharidy (g): 86,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 861 kJ
Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.