TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cizrnová krémová polévka

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 80
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

Majoránka, dobromysl, sušená nať petržele, sušená nať celeru, římský kmín, sůl

Energetická hodnota celkem: 4105 kJ

Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 129, SAFA (g): 3, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 34, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 513 kJ

Bílkoviny (g): 5.4, Tuky (g): 3.9, Sacharidy (g): 16.1, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 3.4, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Cizrnu předem necháme máčet alespoň 12 hodin ve vodě. Pak vodu slijeme a cizrnu důkladně propláchneme. Na oleji osmažíme cibulku, zaprášíme cizrnovou moukou a přidáme prolisovaný česnek. Zalijeme vodou a přidáme cizrnu. Necháme vařit aspoň hodinu, než je cizrna dost měkká. Během vaření ochutíme římským kmínem, sušenými a čerstvými bylinkami. Osolíme až nakonec. Potom polévku rozmixujeme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři