TOPlist


Kapusta - eintopf

  • Uživatelský recept
  • Autor: Petrajda
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule150
Olej běžný (průměr)15
Uzené kuře250
Brambory (syrové)500
Kapusta hlávková500

Energetická hodnota celkem: 5287 kJ

Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 50, Sacharidy (g): 117 SAFA (g): 16 Cukry (g): 19 Vláknina (g): 34 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1762 kJ

Bílkoviny (g): 27.3, Tuky (g): 16.7, Sacharidy (g): 39 SAFA (g): 5.3 Cukry (g): 6.3 Vláknina (g): 11.3 Sůl (g): 1.7


Dochucovadla:

sladká paprika, česnek, pepř, sůl

Postup přípravy

Na oleji zpěníme drobně nasekanou cibuli, když začne růžovět, přidáme mačkaný česnek a pokrájené brambory - opečeme. Zasypeme paprikou, promícháme a zalijeme vodou jenom tak, aby brambory byla potopené, osolíme. Když jsou brambory poloměkké, vložíme na ně nakrájenou kapustu a uzené kuřecí stehno. Dusíme asi 20 minut, kuře vyjmeme a vykostíme, brambory s kapustou promícháme a přidáme pokrájené maso. Podle potřeby buď přidáme vodu, nebo necháme ještě vodu odpařit..

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma