TOPlist


Rybí salát

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jihočeská smetana zakysaná 11%80
Majonéza 15
Paprika sterilovaná50
Okurky sterilované průměr200
Hrášek s mrkví sterilovaný průměr100
Zavináče ze sleďů200

Energetická hodnota celkem: 2277 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 29 SAFA (g): 11 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 569 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 7.3 SAFA (g): 2.8 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

pepř

Postup přípravy

Zavináče nakrájíme na malé kousky a smícháme s okapanou zeleninou, přidáme lžíci zakysané smetany a lžíci majolky, opepříme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma