TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

černá roláda se šlehačkou

Zpět
  • Autor: Petrajda
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 25.00

Ingredience

Dochucovadla:

kakao, ztužovač šlehačky

Energetická hodnota celkem: 9130 kJ

Bílkoviny (g): 51, Tuky (g): 155, Sacharidy (g): 143, SAFA (g): 94, Cukry (g): 138, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 365 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 6.2, Sacharidy (g): 5.7, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

6 žloutků třeme s 6 lžícemi cukru písku a 2 lžícemi kakaa do pěny, vmícháme sníh z bílků. Pečeme rychle v hodně vyhřáté troubě asi 12 minut. Ještě horké potřeme džemem a ušlehanou šlehačkou se ztužovačem a po delší straně svineme roládu. Zabalíme do alobalu a necháme do druhého dne v lednici.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři