TOPlist


Tarhoňa s kuřecím masem, špenátem a houbami

  • Uživatelský recept
  • Autor: Simmonska
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Tarhoňa (v suchém stavu)200
Kuřecí prsa bez kůže (syrová)200
Špenát listový mražený120
Houby sušené průměr20
Olej běžný (průměr)15
Cibule40

Energetická hodnota celkem: 4999 kJ

Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 165 SAFA (g): 3 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1250 kJ

Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 41.3 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 3.8 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, sojová omáčka (asi 2 lžíce), drcený kmín

Postup přípravy

Uvaříme tarhoňu. Na oleji osmažíme kuřecí prso se sojovou omáčkou, cibulí a dvěma stroužky česneku. Přidáme namočené sušené houby, špenát a dusíme. Když je kuře hotové, přidáme uvařenou tarhoňu a promícháme. Dochutíme solí, pepřem a trochou kmínu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma