TOPlist


Marináda na maso, ryby

  • Uživatelský recept
  • Autor: Hanka98
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kečup40
Hořčice plnotučná průměr40
Olej řepkový20
Česnek16
Petržel - nať20

Energetická hodnota celkem: 1239 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 19 SAFA (g): 2 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 310 kJ

Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 4.8 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 3.3 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Do mističky dáme řepkový olej, přidáme plnotučnou hořčici, kečup, česnek, sůl, pepř, sl. papriku, gril. koření, zelenou petrželku. Promícháme a potřeme zvolené maso. Uložíme do lednice na 2 - 24. hodin a následně grilujeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma