TOPlist


bramborový salát se zeleninou a bílou fazolkou

  • Uživatelský recept
  • Autor: pcmani
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory pozdní300
Celer bulva50
Cibule100
Mrkev50
Okurky sterilované průměr100
Fazole bílé uvařené (nesolené)150

Energetická hodnota celkem: 2215 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 101 SAFA (g): 0 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 21 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 369 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 16.8 SAFA (g): 0 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl, pepř, lák z okurek

Postup přípravy

uvařené brambory ve slupce,uvařenou zeleninu, cibulku, okurky nakrájíme na kostičky dáme do mísy přidáme uvařenou fazoli, osolíme opepříme dochutíme lákem z okurek a je to.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma