- Autor: wolfos2
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí konzerva | 400 |
Rýže Parboiled syrová | 300 |
Zeleninová směs s kukuřicí průměr | 350 |
Koření průměr | 10 |
Sůl | 5 |
Natur bujón hovězí - suchý stav | 12 |
Dochucovadla:
kečup
Energetická hodnota celkem: 8353 kJ
Bílkoviny (g): 97,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 297,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 66 kJ
Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
2 hrnky rýže, 1 hovězí konzerva , 1 směs zeleniny s kukuřicí, 2 lžíce oleje, sůl, pepř, voda. Na oleji prohřejeme kuřecí maso z konzervy, přidáme propranou rýži, zeleninu a zalejeme vodou 2 cm nad rýži. Osolíme, opepříme a promícháme. Na sporáku přivedeme k varu a pak vložíme do předehřáté trouby a pečeme přiklopené poklicí do změknutí rýže.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.