TOPlist
Sledujte nás:

rizoto z konzervy

Zpět
  • Autor: wolfos2
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 127.00

Ingredience

Dochucovadla:

kečup

Energetická hodnota celkem: 8353 kJ

Bílkoviny (g): 97, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 297, SAFA (g): 19, Cukry (g): 37, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 66 kJ

Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

2 hrnky rýže, 1 hovězí konzerva , 1 směs zeleniny s kukuřicí, 2 lžíce oleje, sůl, pepř, voda. Na oleji prohřejeme kuřecí maso z konzervy, přidáme propranou rýži, zeleninu a zalejeme vodou 2 cm nad rýži. Osolíme, opepříme a promícháme. Na sporáku přivedeme k varu a pak vložíme do předehřáté trouby a pečeme přiklopené poklicí do změknutí rýže.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři