Rybí karbanátky
- Uživatelský recept
- Autor: martashi
- Porce: 4.00
- Doba přípravy (min.): 45
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Filé z tresky (mražené) | 500 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Strouhanka | 50 |
Tvaroh polotučný průměr | 100 |
Energetická hodnota celkem: 3125 kJ
Bílkoviny (g): 107,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 44
SAFA (g): 6
Cukry (g): 7
Vláknina (g): 2
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 781 kJ
Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 11 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 1.8 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0.5
Dochucovadla:
sůl, rozmarýn,pepř, majoránka,bylinky
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se