TOPlist


Rybí karbanátky

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Filé z tresky (mražené)500
Vejce celé (syrové)55
Strouhanka50
Tvaroh polotučný průměr100

Energetická hodnota celkem: 3125 kJ

Bílkoviny (g): 107, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 44 SAFA (g): 6 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 781 kJ

Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 11 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 1.8 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, rozmarýn,pepř, majoránka,bylinky

Postup přípravy

Rybí maso nameleme na hrubo, přidáme vejce, koření , strouhanku. Tvoříme karbanátky , které buď osmažíme na oleji nebo upečeme na pečicím papíru v troubě, lehce potřené olejem nebo máslem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma