TOPlist


Databáze potravin

Strouhanka

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 1500 kJ
  • Bílkoviny: 9 g
  • Tuky: 1 g
  • Sacharidy: 77 g
  • SAFA: 0.2 g
  • Cukry: 4.6 g
  • Vláknina: 3 g
  • Sůl: 1.93 g
Strouhanka se většinou vyrábí z bílého pečiva, je tedy především zdrojem energie v podobě sacharidů a nepřináší mnoho příznivých látek. Proto ji raději do jídelníčku především při redukční dietě nezařazujte.

Náhrada

Vhodnější je vyrobit si vlastní strouhanku z celozrnného pečiva nebo např. z knäckebrotu, bude obsahovat více vlákniny a dalších příznivých látek.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma