- Autor: MarcaC
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Orestovat plátky ryby na kapce olivového oleje, posolit, posypat pepřem 3 barev a posypat sušenými bylinkami. Podávat s ledovým salátem s dresingem z bílého netučného jogurtu- ten malinko osolit a promíchat s rozetřeným 1 stroužkem česneku.
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Oleje (všechny druhy) | 10 |
| Treska filé | 250 |
| Sůl | 8 |
| Salát ledový | 200 |
| Jogurt bílý polotučný 3 % tuku průměr | 50 |
| Česnek | 5 |
Dochucovadla:
sůl, sušené bylinky, zelený pepř
Energetická hodnota celkem: 1388 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 8,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.










