TOPlist


Ovesná kaše

  • Uživatelský recept
  • Autor: tkoskubova
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 2

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Otruby50
Jablka sušená bez slupky15
Brusinky sušené 10
Voda150

Energetická hodnota celkem: 868 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 35 SAFA (g): 1 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Otruby dáme do misky,zalijeme horkou vodou,přidáme ovoce a necháme chvíli nabobtnat.Posypeme skořicí a můžeme konzumovat.Sušené ovoce lze v létě nahradit ovocem čerstvým

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma