TOPlist


rybí filé s rajskou omáčkou a těstovinami

  • Uživatelský recept
  • Autor: Baall
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Spaghetti semolinové (San Fabio)300
Filé z tresky (mražené)400
Celer bulva40
Mrkev30
Petržel - kořen30
Fazole bílé v rajské omáčce (Bonduelle)320
Rajčata 280
Rajský protlak140
Cibulka jarní30
Ocet5
Cukr hnědý (řepný, třtinový)15
Máslo čerstvé10

Energetická hodnota celkem: 8732 kJ

Bílkoviny (g): 134, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 333 SAFA (g): 8 Cukry (g): 79 Vláknina (g): 33 Sůl (g): 13

Energetická hodnota na 1 porci: 2183 kJ

Bílkoviny (g): 33.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 83.3 SAFA (g): 2 Cukry (g): 19.8 Vláknina (g): 8.3 Sůl (g): 3.3


Dochucovadla:

sůl, bílý pepř

Postup přípravy

Špagety uvaříme podle návodu. Na másle osmahneme osolené rybí filé. Vyjmeme a uschováme v teple. V té samé pánvi osmahneme jarní cibulku, poté přisypeme mouku a ještě chvíli smažíme. Dále přidáme nastrouhanou zeleninu, fazole v rajčatové omáčce, rajčatový protlak, třtinový cukr a ocet. Podle chuti můžeme více osladit, okyselit nebo osolit. Rajčata omyjeme a pokrájíme na malé kousky a přidáme pár minut před uvařením do omáčky. Hotovou omáčkou přeléváme rybí filé a podáváme se špagety.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma