TOPlist


Kvašená červená řepa

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Řepa červená1000

Energetická hodnota celkem: 1700 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 80 SAFA (g): 0 Cukry (g): 70 Vláknina (g): 18 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 170 kJ

Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 8 SAFA (g): 0 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 1.8 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

sůl 1kl , podle chuti a oblíbenosti fenykl, anýz

Postup přípravy

Červenou řepu oloupeme a nastrouháme na velké slze,přidáme sůl, řádně promícháme a nahňahňáme do sklenice asi 1cm pod okraj, zavřeme víčkem a necháme stát na tácku, aby měla kam unikat šťáva při kvašení

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma