TOPlist


Španělské ptáčky

  • Uživatelský recept
  • Autor: madridacka
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr (syrové)700
Špek60
Salám točený60
Vejce celé (vařené natvrdo)55
Okurky sterilované průměr100
Sádlo vepřové škvařené20
Mouka pšeničná hladká15

Energetická hodnota celkem: 8104 kJ

Bílkoviny (g): 157, Tuky (g): 132, Sacharidy (g): 18 SAFA (g): 59 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 2026 kJ

Bílkoviny (g): 39.3, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 4.5 SAFA (g): 14.8 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma