TOPlist


ryba v mandlové krustě

  • Uživatelský recept
  • Autor: Jirina55
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Losos průměr (syrový)500
Mouka pšeničná hladká50
Víno bílé suché150
Mandle (nesolené)100
Máslo čerstvé nesolené25

Energetická hodnota celkem: 8695 kJ

Bílkoviny (g): 136, Tuky (g): 134, Sacharidy (g): 71 SAFA (g): 31 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2174 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 33.5, Sacharidy (g): 17.8 SAFA (g): 7.8 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

citrón, rozmarýn, sůl

Postup přípravy

Porce ryby posolíme , zalijeme bílým vínem to se do ryby většinou vsákne a necháme marinovat se snítkou rozmarýnu. Rybu lehce poprášíme hladkou moukou a posypeme nasekanými mandlemi, dáme do máslem vytřeného pekáčku a zapečeme do zrůžovění mandlí. Podáváme s bramborem a měsíčkem citronu

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma