- Autor: Olirog
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 100 |
Celer bulva | 100 |
Petržel - kořen | 100 |
Cibule | 200 |
Králičí průměr (syrové) | 800 |
Smetana zakysaná 15% | 200 |
Voda | 1000 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 6430 kJ
Bílkoviny (g): 174,
Tuky (g): 72,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1608 kJ
Bílkoviny (g): 43.5, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.