TOPlist


Sekaný hovězí řízek

  • Uživatelský recept
  • Autor: babkajana
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí mleté průměr (syrové)200
Bílek (syrový)35
tvaroh polotučný Boni40
Olej řepkový10
Cibule40

Energetická hodnota celkem: 2556 kJ

Bílkoviny (g): 44, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 17 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1278 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 2.5 SAFA (g): 8.5 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl,pepř,sladká paprika,petrželková nať

Postup přípravy

Posekanou cibulku,petrželku,tvaroh,bílek,sůl,pepř a papriku smícháme s umletým masem,namočenýma rukama vytvoříme dva oválné řízky a opékáme je na pánvi cca 5 min po každé straně do zlatova.Podáváme s vařenými bramborami,bramborovou kaší nebo bramborovým salátem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma