- Autor: marcela tokarova
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové libové průměr | 1000 |
Uzený bok | 250 |
Klobása moravská | 250 |
Cibule | 300 |
Oleje (všechny druhy) | 50 |
Bohatý bujón zeleninový (Knorr) | 5 |
Energetická hodnota celkem: 21550 kJ
Bílkoviny (g): 244,
Tuky (g): 443,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 183,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 2155 kJ
Bílkoviny (g): 24.4, Tuky (g): 44.3, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 18.3, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.