TOPlist


Omáčka játrová

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra kuřecí (syrová)500
Cibule300
Olej běžný (průměr)50
Mouka pšeničná hladká30

Energetická hodnota celkem: 5303 kJ

Bílkoviny (g): 98, Tuky (g): 71, Sacharidy (g): 56 SAFA (g): 14 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1326 kJ

Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 17.8, Sacharidy (g): 14 SAFA (g): 3.5 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 1.8 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

pepř,paprika,mletý kmín,sůl

Postup přípravy

Osmahneme cibulku nakrájenou na kostičky, přidáme okořeněná játra, orestujeme ze všech stran a podusíme do měkka. Lehce podlijeme a zahustíme moukou nebo chlebovou střídkou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma