- Autor: viktor
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Gnocchi (Tesco) | 110 |
Smetana zakysaná light průměr | 20 |
Rezistentní škrob Hi-maize | 20 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 20 |
Cibule šalotka | 50 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Telecí kýta na řízky | 140 |
Žampiony | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, drůbeží vývar
Energetická hodnota celkem: 2263 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 58,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Maso na nudličky osolte, opepřete a obalte v bramborovém škrobu. V pánvi rozpalte olej a maso na něm orestujte dozlatova. Maso dejte stranou. Na oleji opečte šalotku, přidejte kyselé houby a zalijte je vývarem. Přiveďte k varu a vlijte sladkou smetanu. Osolte, opepřete a za stálého míchání vařte ještš 2 min. Vraťte maso, důkladně promíchejte a vypněte. Vmíchejte zakysanou smetanu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.