TOPlist
Sledujte nás:

Vepřové rizoto

Zpět
  • Autor: koplik
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 5926 kJ

Bílkoviny (g): 57, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 189, SAFA (g): 15, Cukry (g): 25, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1482 kJ

Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 47.3, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Najemno nakrájíme cibuli, česnek a maso na malé kostičky. Na oleji oresujeme krátce cibuli, přidáme maso a jak se zatáhne česnek. Spolu opékáme asi 8 minut. Přidáme koření kari, paprika, sůl, kmín a pepř. Pak dáme zeleninu , podlijeme vodou a dusíme asi 10 minut. nakonec smícháme s rýží a dosolíme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři