TOPlist


jogurtový dip

  • Uživatelský recept
  • Autor: Mikrob203
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jogurt bílý polotučný průměr150
Okurky sterilované průměr30
Cibule20
Hořčice plnotučná průměr0.5

Energetická hodnota celkem: 486 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 3 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 243 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 4.5 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

nastrouháme kyselou okurku, cibuli nakrájíme na jemno,dáme do jogurtu ochutíme hořčicí.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma