TOPlist


vepřové srdce na slanině

  • Uživatelský recept
  • Autor: Mikrob203
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej řepkový3
Slanina anglická10
Cibule50
Mouka pšeničná hladká5
vepřové srdce150

Energetická hodnota celkem: 1111 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 8 SAFA (g): 5 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 556 kJ

Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 4 SAFA (g): 2.5 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl,pepř

Postup přípravy

srdce pořádně vymyjeme, zpěníme cibuli na oleji přidáme srdce a vaříme do změknutí. poté vyndáme ze základu zahustíme hladkou moukou a nakonec dáme vyškvařenou slaninu. ochutíme solí a pepřem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma