- Autor: randakova
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové libové průměr | 567 |
Hořčice plnotučná | 44 |
Okurky sterilované | 67 |
Cikánská pečeně | 40 |
Kabanos | 76 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Oleje (všechny druhy) | 66 |
Omáčka sójová | 15 |
Vejce celá průměr | 71 |
Voda | 450 |
Energetická hodnota celkem: 10664 kJ
Bílkoviny (g): 136,
Tuky (g): 207,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 70,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1333 kJ
Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 25.9, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.