TOPlist
Sledujte nás:

vepřová pečeně s bramborovo-čočkovou kaší

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 6229 kJ

Bílkoviny (g): 141, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 122, SAFA (g): 24, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 2076 kJ

Bílkoviny (g): 47, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 40.7, SAFA (g): 8, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Vepřovou pečeni nakrájíme na plátky a zprudka orestujeme na troše oleje. Maso dáme stranou, orestujeme nakrájenou cibulku a česnek, okořeníme dle chuti, vrátíme do hrnce maso, podlijeme vodou a dusíme do změknutí. Poté dohustíme hraškou nebo necháme jen tak. Do hrnce dáme pokrájené, oloupané brambory + suchou čočku, dostatečně zalijeme vodou a vaříme do změknutí brambor. Opatrně scedíme a rozšťoucháme s jarní cibulkou a zakysanou smetanou. Dle chuti ještě dosolíme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři