TOPlist


Hovězí játra s paprikou

  • Uživatelský recept
  • Autor: Popesa
  • Porce: 5.30
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule45
Játra hovězí (syrová)510
Paprika mix (průměr)115
Mouka pšeničná hladká10
Olej slunečnicový2
Voda300

Energetická hodnota celkem: 3183 kJ

Bílkoviny (g): 100, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 37 SAFA (g): 10 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 601 kJ

Bílkoviny (g): 18.9, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 7 SAFA (g): 1.9 Cukry (g): 0.9 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

sůl, koření

Postup přípravy

Játru nakrájíme na plátky a dusíme na cibulce. Jakmile je játra měkká, osolíme, dochutíme a přidáme papriku. Ještě chvíli povaříme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma