TOPlist


Lívance jablkové

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mléko polotučné (1,5 % tuku)250
Vejce celé (syrové)55
Droždí čerstvé lisované5
Mouka pšeničná polohrubá120
Jablko200
Cukr moučka30
Olej řepkový5

Energetická hodnota celkem: 3724 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 151 SAFA (g): 5 Cukry (g): 63 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 931 kJ

Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 37.8 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 15.8 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

skořice,sůl

Postup přípravy

Smícháme suché suroviny s tekutými včetně kvásku na tekoucí husté těstíčko, necháme nakynout,vmícháme jablka na hrubo nastrouhaná a pečeme na lehce omaštěném lívanečníku lívanečky,které po upečení sypeme cukrem a skořicí.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma