TOPlist


Kureci maso na zampionech

  • Uživatelský recept
  • Autor: Danusa
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (průměr)40
Cibule80
Žampiony500
Pizza Ristorante šunková, žampionová, Pollo, Hawai, Tonno340
Kuřecí prsa bez kůže (syrová)500
Hořčice plnotučná průměr5
Mouka pšeničná hladká40
Masox (hotový výrobek)5
Bujón průměr (hotový)5
Podravka Asie2

Energetická hodnota celkem: 8053 kJ

Bílkoviny (g): 167, Tuky (g): 75, Sacharidy (g): 146 SAFA (g): 15 Cukry (g): 30 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 805 kJ

Bílkoviny (g): 16.7, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 14.6 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 2.2 Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma