- Autor: martinkach
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 500 |
Rohlík tukový průměr | 5 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Vejce celá průměr | 55 |
Mrkev | 100 |
Celer bulva | 100 |
Energetická hodnota celkem: 5516 kJ
Bílkoviny (g): 111,
Tuky (g): 71,
Sacharidy (g): 59,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 552 kJ
Bílkoviny (g): 11.1, Tuky (g): 7.1, Sacharidy (g): 5.9, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.