TOPlist


Vepřová panenka s houbovým přelivem

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová panenka medailonky restované (bez oleje, nesolené)200
Hřiby300
Cibule150
Jihočeské máslo 82%5
Brambory pečené (nesolené)200

Energetická hodnota celkem: 2988 kJ

Bílkoviny (g): 71, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 53 SAFA (g): 9 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1494 kJ

Bílkoviny (g): 35.5, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 26.5 SAFA (g): 4.5 Cukry (g): 5.5 Vláknina (g): 8.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sů,pepř, kmín,

Postup přípravy

Maso orestujeme ze všech stran . Houby podusíme na cibuli do měkka, šťávu necháme vydusit až do zahuštění a přelijeme nakrájenou panenku podáváme s opečeným bramborem předem uvařeným ve slupce.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma