TOPlist


Devět skal - recept na chléb z domácí pekárny

  • Uživatelský recept
  • Autor: Jirina55
  • Porce: 20.00
  • Doba přípravy (min.): 240

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Směs na chléb s pohankovou vlákninou Nominal500
Brambory vařené (nesolené)100
Pistácie (nesolené)50
Klobása krůtí trvanlivá100

Energetická hodnota celkem: 10285 kJ

Bílkoviny (g): 63, Tuky (g): 69, Sacharidy (g): 379 SAFA (g): 20 Cukry (g): 24 Vláknina (g): 59 Sůl (g): 13

Energetická hodnota na 1 porci: 514 kJ

Bílkoviny (g): 3.2, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 19 SAFA (g): 1 Cukry (g): 1.2 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Chlebovou směs na chléb ochutíme trvanlivou uzeninou - pracujeme dle programu domácí pekárny a bramborovými vločkami nebo nastrouhaným uvařeným bramborem a oříšky

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

09. 10. 2018 19:08

oharek

Nejen šátečky, i chleba byl luxusní -:)

09. 10. 2018 13:25

nevzdavatse

Tvůj chleba byl nezapomenutelná dobrůtka, mňam :-).

09. 10. 2018 10:34

muriela

Díky za recept, chlebík byl vynikající! :-)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma