TOPlist
Sledujte nás:

Roztocká pochoutka

Zpět
  • Autor: blanche
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 8.00

Poznámka k surovinám: hov. maso nejlépe kližka, houby v kyselém nálevu (1 sklenice), tmavá sojová omáčka 4 lžíce, worchester 4 lžíce, ústřicová omáčka 3 lžíce

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 13755 kJ

Bílkoviny (g): 308, Tuky (g): 176, Sacharidy (g): 122, SAFA (g): 77, Cukry (g): 45, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1719 kJ

Bílkoviny (g): 38.5, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 9.6, Cukry (g): 5.6, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky jako na guláš, cibule na kolečka, vložíme společně do tlakového hrnce a krátce osmahneme, až pustí šťávu. Přidáme nakrájené papriky, houbynaložené v kyselém nálevu i s nálevem (lze nahradit houbami ze slaného nálevu a dolít nálevem od okurek), všechny tři omáčky, osolíme, opepříme. Hrnec zavřeme a vaříme asi 35-40 minut. Pak zahustíme solamylem rozmíchaným ve 150 ml vody. Jako přílohu lze podávat knedlíky, rýži nebo těstoviny.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři