TOPlist
Sledujte nás:

tatrák bez žloutku

Zpět
  • Autor: anideni
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Porce: 3.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 809 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 270 kJ

Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 1, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

čerstvou hovězí svíčkovou pomeleme přidáme do ní všechny indregience a pořádně promícháme ,podáváme na topince bez tuku dělané v topinkovači

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři