TOPlist


Cizrnový hrnec s houbami

  • Uživatelský recept
  • Autor: Jirina55
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)40
Cibule200
Kuřecí stehno bez kůže600
Houby čerstvé průměr200
Brambory (syrové)400
Cizrna sterilovaná400

Energetická hodnota celkem: 8864 kJ

Bílkoviny (g): 160, Tuky (g): 82, Sacharidy (g): 176 SAFA (g): 19 Cukry (g): 40 Vláknina (g): 46 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 2216 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 44 SAFA (g): 4.8 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 11.5 Sůl (g): 0.8


Dochucovadla:

Sůl, houbové koření, může být i česnek

Postup přípravy

Na lžičce oleje orestujeme na drobno nakrájenou cibulku, krátce opečeme kuřecí maso - stehenní plátek je lepší, okořeníme houbovým kořením, podlijeme a dusíme do poloměka. K dušenému masu přidáme houby - já používám většinou mražené a na kostičky nakrájené brambory a dodusíme. Do hotového pokrmu přidáme konzervu cizrny a pak už si jen sedneme k prostřenému stolu

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma