TOPlist
Sledujte nás:

Hořčičné vepřové s cibulovou krustou

Zpět
  • Autor: Martja
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

bílý pepř, sůl, dijonská hořčice (ne plnotučná)

Energetická hodnota celkem: 4424 kJ

Bílkoviny (g): 104, Tuky (g): 50, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 14, Cukry (g): 26, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1106 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Rozklepeme libové plátky, osolíme a okořeníme čerstvě drceným bílým pepřem, pomažeme dijonskou hořčicí (cca 1 lžička na plátek). Na jemně (2 lžíce) vymazaný pekáč dáme plátky a na ně poklademe nakrájenou cibuli. Znovu pokapeme olejem (opět 2 lžíce) a dáme do předehřáté trouby na 225-250°C péct 45 minut. Podáváme s hořčičnou omáčkou (viz samostatný recept) a s brambory či zeleninou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři