- Autor: esprit
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 600 |
Žampiony | 250 |
Cibule | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 100 |
Kečup | 30 |
Voda | 200 |
Energetická hodnota celkem: 6294 kJ
Bílkoviny (g): 122,
Tuky (g): 102,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1574 kJ
Bílkoviny (g): 30.5, Tuky (g): 25.5, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.