- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 25.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 740 |
Mouka pšeničná hladká | 80 |
Mouka špaldová celozrnná | 90 |
Mouka pšeničná polohrubá | 80 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Salám lovecký | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, kmín, majoránka
Energetická hodnota celkem: 7015 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 204,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 281 kJ
Bílkoviny (g): 2.9, Tuky (g): 2.4, Sacharidy (g): 8.2, SAFA (g): 1, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Odkapané zelí promícháme s moukou ve které jsme rozmíchali 1/2 prášku do pečiva, vajíčky a nakrájenou uzeninou (u mne zbytky lovečáku, které už manželovi nejely, nebo uzené či škvarky - případně nic). Lžicí vykrajujeme kopičky, rozplácneme na plech na papír na pečení a pečeme cca 30 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.