TOPlist


gratinované filé s lečem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Mikrob203
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl0.3
Kečup30
Máslo čerstvé nesolené20
Sýr polootučný polotvrdý 30% průměr 50
Lečo zeleninové sterilované200
Filé z tresky (mražené)400

Energetická hodnota celkem: 2905 kJ

Bílkoviny (g): 84, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 22 SAFA (g): 15 Cukry (g): 18 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1453 kJ

Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 11 SAFA (g): 7.5 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 2

Postup přípravy

Omyté a osušené porce filé osolíme zvolna opečeme po obou stranách na rozehřátém másle. Lečo chvíli povaříme do zhoustnutí a promícháme s kečupem. Opečené filé urovnáme do zapékací mísy, pokryjeme lečem a poklademe sýrem nakrájeným na plátky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma