TOPlist
Sledujte nás:

Salát ze zelené čočky

Zpět
  • Autor: tahiri
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sul, pepr, vinagrette (ocet, olej, salotka), dijonska horcice

Energetická hodnota celkem: 5308 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 63, Sacharidy (g): 125, SAFA (g): 8, Cukry (g): 39, Vláknina (g): 25, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1062 kJ

Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 12.6, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

25 - 30 minut varit cocku ve vode (nez zmekne) s bobkovym listem a snitkou tymianu. po uvareni scedit a okapat. na panvicce orestovat cibulku s mrkvickou nakrajenou na kousky na trosce olivovaeho oleje. stranou pripravit zalivku ze zbytku olivoveho oleje, octa, soli, pepre a horcice. nakrajet rajcata na drobne kousky. vse smichat.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři