TOPlist


Jablečné řezy

  • Autor: martashi
  • Porce: 20.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cukr moučka2
Puding průměr (prášek)20
Cukr bílý (řepný, třtinový)20
Cukr vanilinový12
Jablko400
Kypřící prášek do pečiva6
Hera12
Vejce celé (syrové)55
Mouka pšeničná hladká200

Energetická hodnota celkem: 5376 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 241 SAFA (g): 7 Cukry (g): 76 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 269 kJ

Bílkoviny (g): 1.6, Tuky (g): 0.9, Sacharidy (g): 12.1 SAFA (g): 0.4 Cukry (g): 3.8 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

cukr moučka na posypání

Postup přípravy

Ze surovin uhněteme těsto, necháme ho v lednici chvilku ztuhnout, rozdělíme na dva díly, rozválíme na pláty mezi něž dáme náplň. Náplň: jablka nakrájená na kostičky smícháme s cukrem a práškem na vanilkový pudink. Množství cukru přizpůsobíme chuti jablek. Pečem do světle růžova asi 25-30 minut.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma